Programmering

Programmering periode 8 t/m 16 september:

Veel gevraagd: onze Programmering! Dat klopt: tot op het laatste moment is daar aan gewerkt en wordt daar eigenlijk nog steeds aan gewerkt. De eerste dag hoorde je Marcel Blok met de gasten die de Radioweek hebben geopend. Verder hebben alle dagen een specifiek thema. Deze thema’s zijn:
Zondag 9: Radio Centraal, met Rob Candy, Hans van Houten en Peter Laagdorp. En een muzikale verrassing.
Maandag 10: Hofstad Radio met verschillende Hofstad mannen van het eerste uur.
Dinsdag 11: Radio Stad Den Haag, centrale presentatie Michiel en Gwen, met veel Stad Den Haag gasten, maar ook aandacht voor bijvoorbeeld City.
Woendag 12: Centraal staan Telstar, Radio Den Haag en Radio Regionaal. Presentatie Paul van der Lugt die verschillende gasten van deze stations ontvangt waaronder Henk Bavius (Telstar)
Donderdag 13: Uiteraard kunnen ze niet ontbreken: Radio Klimop, Radio Camel en Radio Pondarosa, fameus van de Bingo en natuurlijk uit een meer recente periode Radio Baccara.
Vrijdag 14: Zo voor het weekend gaan de benen van de vloer. Vandaag besteden we aandacht aan de vele dance-stations die de regio rijk was en nog steeds is. Denk aan Radio Balans, het nieuwe Eldorado, Radio Exclusief en nog veel meer.
Zaterdag 15: Deze dag is bestemd voor een blik op wat Den Haag direct heeft voortgebracht aan commerciele radiostations (naast Hofstad Radio): van Cable One tot Arrow Classic Rock en Arrow Jazz, Fresh FM en de ontwikkeling van de landelijke commeerciele omroepen met veel stemmen uit het Haagse.
Zondag 16: De live programma’s komen deze dag volledig uit de studio van Radio Stad Den Haag in Zoeterneer, van 14u tot 23u. Om 23u is het afsluitende programma met een terugblik op de Radioweek. Thema van de dag is de lokale en regionale publieke omroep in de regio met onder meer Radio Excellent, FeelGood Radio en van Lokatel naar Den Haag FM en Radio West.
Laat je radio dus op 106,7 FM, stem af op de stream via hofstadradio978.nl of een van de vele players op internet, zoals Simple Radio. Veel plezier! En kom beslist elke middag tot en met zaterdag de 15e even kijken in museum Comm, Zeestraat 82, Den Haag!

 

Let op, dit is nog oude programmering. Wanneer we de nieuwe hebben, zullen we de pagina updaten.

programmering